Kitchenaid voor een leven lang plezier.

De Kitchenaid is een keuken machine met een vlinder haak, een deeghaak en een beslagballon(garde). Hij wordt geleverd met een stalen kom.
Als tip zou ik zeggen koop er gelijk een pastamakers-set en een gehaktmolen bij dan ben je klaar voor de toekomst.
Ik maak al jaren mijn eigen pasta en gehakt en na veel zoeken heb ik in Amsterdam ook nog een worstenmaker er bij gevonden die gewoon op de gehakt molen past. Hiermee kun je dus tevens zelf worsten maken. Ga naar je lokale slager en vraag om darmen voor worst. De darmen kosten bijna niets en zijn meestal al schoongemaakt.

De Kitchenaid is verkrijgbaar in een aantal varianten,kleuren  en met een grote hoeveelheid hulpstukken.
Het is een keuken machine met een lange levensduur en een stevige motor waardoor de prijs kwaliteit verhouding goed uitkomt.
Het lijkt dat je veel geld uitgeeft maar als ik dat vergelijk met de andere machines die ik heb gehad dan kies ik nu toch voor de Kitchenaid.

Zelf heb ik de Ultra Power maar ook de andere, artisan of classic, gaan minstens 20 jaar mee mee. Het is niet voor niets dat je bij veel grote televisie shows zoals heel Holland bakt, Masterchef  etc.. een kitchenaid ziet staan.

Deel het bedrag van de kitchenaid door 20 dat is wat hij je kost per jaar. Als je de goedkopere over eenzelfde periode berekent kom je vaak op hetzelfde uit of meer.

One thought on “Kitchenaid voor een leven lang plezier.

  1. I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.