Kibbeling kruiden

Hoe vaak koop je niet ergens een product met in je achterhoofd ,” Ik wou dat ik dit zelf kon doen!”.
Dat had ik dus met kibbeling. Het maken van kibbeling op zich is niet moeilijk , je maakt een beslag en je snijd de vis in hapklare brokken. Vervolgens frituur je je vis en serveert het direct maar hoe kom je aan lekkere kibbeling kruiden ??

Ingredienten :

  • 2 theelepels paprikapoeder.
  • 2 theelepels uienpoeder.
  • 1 theelepel knoflookpoeder.
  • 4 theelepels gedroogde dille.
  • 1 theelepel peper.
  • 1 theelepel zout.

Bereiding :

meng alle kruiden goed zodat het een gelijkmatig poeder wordt. Frituur je vis in beslag en stort dit op goed absorberend keukenpapier.
doe de vis in een hoge schaal en strooi er voldoende poeder over zodat alle vis aan alle kanten bedekt wordt als je het door elkaar schud.
presto na het schudden heb je een goede basis voor kibbeling met kruiden.

Voor erbij zie ook de tartaarsaus uit eigen keuken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.